eY!Na's GaLLerY

By: siti azlina abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Oct-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raye

 
 
 
View all 24 photos...
wahhhhh.. akhirnya berjaya aku uploadkan gaobo2 raya untuk tahun ni.. hehehe. .sowi sis lambat upload


Thursday, 27-Nov-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
CiK LaN d BeSt

 
 
 
View all 12 photos...
aiyokkk.. cik lan menang.. aku ingat aku teka betoi... rupanya salah.. ada satu hari dikala petang2 sore.. hehehe aku n famili yang lain sedang melepak pastue ... kami pun dok lawan teka la sapa betoi.. yang mak n cik lan teka pompuan.. yang kami2 nie dok teka laki.. hahha... sampai ja tarikh kak mi bersalin.. kami tgk2 POMPUAN.. arggghhhh.. kami pun tong2 la duit beli pizza hut.. so tgk la kemagahan cik lan menang.. huhuhhu


Wednesday, 26-Nov-2008 08:37 Email | Share | | Bookmark
BaBy GuRL LaGi!!!!!!!!!!!!

 
 
 
View all 6 photos...
aku dapat anak menakan lagi... hehehe.. erm kiranya dah masok 7 orang la anak menakan aku.. erm yang terbaru ni anak azman .. nama siti nur aida... nie aku upload la gambaq dia bersama abah n cik dia... erm dia siap ada tanda lahir kat muka lak tue.. huhuhu...


Wednesday, 26-Nov-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
Mc D...

 
 
 
View all 18 photos...
seharian aku p tgk anak2 menakan ku "konvo" la, konsert la.. petang tue jugak aku bawa depa p makan2 Mc D.. alah kunon2 nak bagi support la kat budak2 nie yang kita hargai depa.. aku bawa la asiyah, akmal, nia n reen.. aku punya assisstant baby sitter.. haa.. cik ikin la.. hehehe.. kami bawa depa 4 orng g makan kat Mc D kat city plaza... ha.. depa wat mcm tmpt tue depa yang punya.. BISING laaaaa... orang keliling tgk ja kami.. alahhh budak2 kan.. bukan patong yang nak bisu.. aku beli kat depa happy meal.. makan la depa.. pastue depa main suap2 la .. kaseh sayang la katakan.. hehehe... tgk la pic yang aku upload nie


Wednesday, 26-Nov-2008 02:59 Email | Share | | Bookmark
Nia Punya Konsert

 
 
 
View all 24 photos...
suka kita keletah anak-anak di atas stage kan?? nie aku uploadkan gambaq anak menakan aku punya konsert... kesian kat dia.. krn org lain dia ilang step.. tapi smart gak dia.. cover atas stage x nangis.. stengah tue dah bantai nangis dah atas stage... bayangkan la .. satu hall dok bantai gelak kat dia.. termasuk ayah, mama, cik dia bantai gelak.. .. tapi dok ja blakang stage nangis arrr...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net